Σχετικά με το σταθμό


 Τροφοδοτείται από έναν μετεωρολογικό σταθμό τύπου Davis Vantage Vue. Ο σταθμός αποτελείται από έναν αισθητήρα θερμοκρασίας-υγρασίας, ένα βροχόμετρο και ένα ανεμόμετρο, τοποθετημένα σε βέλτιστες θέσεις για την υψηλότερη δυνατή ακρίβεια. Τα δεδομένα συλλέγονται κάθε 10 δευτερόλεπτα από τον αισθητήρα Θερμοκρασίας, 50 δευτερόλεπτα από τον Υγρασίας, 2,5 δευτερόλεπτα από το Ανεμόμετρο και 20 δευτερόλεπτα από το Βροχόμετρο. Επίσης οι μετρήσεις αποθηκεύονται για 25 μέρες στον ενσωματωμένο καταγραφέα δεδομένων. Η σελίδα και τα δεδομένα της συλλέγονται από το Λογισμικό Weather-Display. Η σελίδα ενημερώνεται κάθε 10 δευτερόλεπτα για την απευθείας παρακολούθηση του καιρού και κάθε 5 λεπτά για τα καιρικά δεδομένα.

Σχετικά με τη τοποθεσία

 Το Ροδολίβος, είναι κωμόπολη της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του νομού Σερρών και έδρα του Δήμου Αμφίπολης. Προηγουμένως ήταν έδρα του ομώνυμου δήμου, της επαρχίας Φυλλίδος. Έχει πραγματικό πληθυσμό 2.552 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Βρίσκεται νοτιοανατολικά της πόλης των Σερρών, στους πρόποδες του Παγγαίου.
(Περισσότερα)

Σχετικά με τη σελίδα

Αυτή η σελίδα βασίζεται σε πρότυπο από CarterLake.org με μετατροπή σε κώδικα PHP από Saratoga-Weather.org. Πολλές ευχαριστίες στον Kevin Reed του TNET Weather για την εργασία στα πρότυπα του Carterlake, και το σχεδιασμό για την κοινή διαχείριση της σελίδας σε κώδικα PHP. Πολλές ευχαριστίες στον Mike Challis του Long Beach WA για την γεννήτρια κατασκευής γραφικών διεύθυνσης ανέμου, Εναλλάκτη Θεμάτων και τη βοήθεια μορφοποίησης αυτών των προτύπων με κώδικα CSS. Πολλές ευχαριστίες στον Ken True του Saratoga-Weather.org για την απεικόνιση του πίνακα συνθηκών με κώδικα AJAX, του κεντρικού πίνακα και την ενσωμάτωση του TNET Weather common PHP site design για αυτήν τη σελίδα. Επίσης πολλές ευχαριστίες στον Αθανάσιο Τσιουκανάρα του meteothes.gr για τα αρχεία ελέγχου της Ελληνικής μετάφρασης.

Το πρότυπο αρχικά βασίστηκε στο Designs by Haran. ♦     ♦     ♦     Ποτέ μη βασίζετε κρίσιμες αποφάσεις σ'αυτές ή οποιεσδήποτε πληροφορίες καιρού από το Internet     ♦     ♦     ♦